U Avalskoj ulici dve saobraćajne nezgode u toku jednog dana![Foto] - iKragujevac


Sreski špijun

Večeras oko 21:20 dogodila se druga po redu saobraćajna nezgoda u Avalskoj ulici u kojoj na sreću nije bilo povređenih, samo je pričinjena materijalna šteta. 

Danas se pored ove nesreće dogodila još jedna nažalost sa težim posledicama.U toj nesreći je oko 13 časova teže povredjeno jedno lice koje je zbrinuto u KBC Kragujevac. Pripadnici saobraćajne policije izašli su na lice mesta i izvršili uvidjaj.

Građani apeluju na gradsku vlast da uspore saobraćaj u Avalskoj ulici dok nisu se desile teže saobraćajne nesreće. Inače portal ikragujevac.com već je pisao o ovom problemu LINK

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac