Kragujevac: Autobus udario taksistu - iKragujevac


Sreski špijun

Danas oko 11.30 časova došlo je do manje saobraćajne nezgode između taksi vozila i autobusa u Zmaj Jovinoj  ulici ispred Zavoda za stomatologiju.

U udesu između autobusa i taksi vozila došlo je samo do manje materijalne štete. Po rečima svedoka, u trenutku kada je putnik iz taksija otvori vrata da izađe naišao je autobus koji je na svu sreću udario samo u vrata taksija. 

Na mesto udesa izašla je patrola policije koja je izvršila uviđaj.

{jathumbnail off}

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac