KG: Predizborni asfalt od pre dve godine počeo da se raspada! [Video] - iKragujevac


Sreski špijun

Ulica Branka Ćopića u Stanovu koja je asfaltirana u novembru 2011. godine počela je da se raspada.

Prema rečima izvođača radova, u asflatiranju ove i Gandijeve ulice ugrađeno je "2700 tona asfalta, i kolovozna konstrukcija je dimenzionisana za teška opterećenja odnosno saobraćaj". Posle dve nepune godine kišni kolektori počeli su da tonu zbog loše odrađenih radova. U ovakvom stanju "novoasfaltirana"  ulica predstavlja veliku opasnost za učesnike u saobraćaju, pogotovo za pešake koji se tuda kreću po mraku jer ulica nema ulično osvetljenje. Umesto uličnog osvetljenja i staze za pešake pored puta se nalazi dvilja deponija LINK

{youtube}E5OfJp875Mw{/youtube}
{jathumbnail off}

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac