Još 8m smetlišta na gradskoj deponiji [Video] - iKragujevac


Sreski špijun

Naš sreski špijun poslao nam je fotografije i snimak na kojima se vidi da je situacija krajnje katastrofalna u Jabučaru na gradskoj deponiji.

Gradska vlast u Kragujevcu odobrila je da se na deponiji u Jabučaru podigne još osam metara smetlišta. Građani ovog naselja su krajne nezadovoljni ovom odlukom. Građani takođe navode da je obećano da se smetlište skloni iz ovog naselja.

Stanovnici ovog naselja nisu u mogućnosti da dozvole svojoj deci da se igraju u dvorištu jer se smrad oseća na sve strane, pogotovo sada kada je otoplilo.

{jathumbnail off}

U priloženom snimku možete da pogledate šta nezadovoljan građanin misli o podizanju smetlišta.

{youtube}TMP-iQfS2qs{/youtube}

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac