TEŠKA SAOBRAĆAJKA U KRAGUJEVCU: Osmoro povređenih, tri osobe kritično smrskani automobili, kolaps (VIDEO/FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Prema saznanjima Ikragujevca, sinoć oko 21 sat dogodila se teška saobraćajna nesreća u Stanovu.

Težak udes dogodio se  u ulici Kraljevačkog bataljona, kod Dragstora.

U nesreći je učestvovalo šest vozila od kojih su četiri, kako kažu očevici potpuno uništena.

Nekoliko ekipa Hitne medicinske pomoći stiglo je na lice mesta i ukazivalo pomoć povređenim licima.

Nesreća se dogodila kada je mladić automobilom kretavši se velikom brzinom iz pravca Grošnice prema gradu udario nekoliko automobila parkiranih ispred Dragstora, odbio se o njih i napravio direktan sudar na kolovoznoj traci.

Povređeno je osam osoba, od kojih se troje nalaze u kritičnom stanju, opasnom po život.

U ovom delu grada nastao je totalni kolaps u saobraćaju, saobraćajna policija obavila je uviđaj.sta 333.jpgsta 3.jpgsta 2.jpgsta 11.jpg

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac