Udes u Stanovu, saobraćaj normalizovan (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Prema saznanjima danas se dogodila još jedna saobraćajna nezgoda, ovoga puta u Stanovu.

Saobraćajna nezgoda dogodila se u ulici Kraljevačkog bataljona kod Slatke kuće, u smeru prema Korićanima, oko 11:30 časova.

U udesu su učestvovala dva vozila, koja su pomerena sa kolovoza, te se saobraćaj obavlja neometano.stanovo udes.jpgst ud.jpg

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac