Bahatost radnika JKP "Zelenilo" - iKragujevac


Sreski špijun

Sa prolećem počeli su i radovi na uređenju grada.

Radnici JKP "Zelenilo" počeli su da kose travu i uređuju zelene površine. Nažalost prilikom obavljanja ovih delatnosti oni ne vode računa o svom okruženju i da li će svojim činjenjem oštetiti nečiju svojinu ili osobu.


Ove fotografije u prolazu kod zgrade Vodovoda zabeležio je naš sreski špijun. Posle radnika JKP "Zelenilo" na ovom automobilu i prolazu ostala je trava, zemlja i kamenčići koji su nabacani tokom košenja.

{jathumbnail off}

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac