ŽENSKA OSOBA SKOČILA SA ZGRADE U KRAGUJEVCU - iKragujevac


Sreski špijun

Kako iKragujevac nezvanično saznaje juče je jedna ženska osoba skočila sa zgrade.

Prema nezvaničnim informacijama ovaj incident dogodio se juče oko 18 časova, kada je ženska osoba skočila sa četvrtog sprata zgrade u naselju Centralna Radionica.

Žena je prevezena u KC kragujevac, nemamo informacije o njenom stanju.

Policija je obavila uviđaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac