Dve saobraćajne nezgode u Kragujevcu na magistralnom putu (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Kako iKragujevac nezvanično saznaje juče u popodnevnim satima u Kragujevcu su se dogodile dve saobraćajne nezgode, na magistralnom putu.

Prva nezgoda dogodila se u Malim Pčelicama neposredno pre semafora, oko 16:30 časova.

U ovom delu grada stvorila se velika gužva u saobraćaju.

Saobraćajna policija izvršila je uviđaj, pričinjena je materijalna šteta.ud2.jpgDruga saobraćajna nezgoda dogodila se kod Grošničke stanice, oko 18 časova.

U ovoj nezgodi učestvovali su šleper i automobil, pričinjena je materijalna šteta.ud1.jpg

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac