MANIJAK ponovo imao blizak susret sa žrtvama u Šumaricama - iKragujevac


Sreski špijun

Kako smo ranije već pisali o tome, nag muškarac koji šeta Šumaricama i vrbuje žrtve, ponovo se pojavio pre dve večeri. Javila nam se čitateljka koja je imala blizak susret sa njim.

''Želim da Vas zamolim da objavite da se nag muškarac sa crnom čarapom na glavi ponovo pojavio u Šumaricama. Kako nisam odavde, nikada pre nisam čula za njega. Sinoć sam oko 21:30 šetala sa sestrom kod spomenika V-3, kada je nag muškarac izašao iz šume i počeo da nas juri. Pritom je bio potpuno nag, zadovoljavao se i nosio crnu čarapu na glavi. Nadam se da ćete objaviti ovo, kako ne bi još neko došao u situaciju u kakvoj smo mi bile jer mi se slika tog manijaka nikada neće obrisati iz sećanja'', rekla je devojka koja je još uvek pod stresom zbog manijaka.

Građani očekuju od nadležnih preduzimanje mera, i da će policija pojačati svoje prisustvo u Šumaricama, kako se ovakvi incidenti više ne bi događali.

''NUDISTIČKA PLAŽA'' na Šumaričkom jezeru: Manijak skinuo sve sa sebe i šetao pored jezera! (FOTO)

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac