Kidali kablove u Šumaricama i pobegli (FOTO - iKragujevac


Sreski špijun

U petak, 17. maja u popodnevnim časovima, u ulici Radomira Milašinovića u naselju Šumarice, nepoznatno teretno vozilo pokidalo je na više mesta kablove za televiziju.

Takođe, isto vozilo pokidalo je strujni kabl koji napaja privatnu kuću u istoj ulici oštetivši pritom krovnu konstrukciju tog objekta. Otkinuti strujni kabl pod naponom našao se na ulici, ugrozivši žitelje tog dela ulice Radomira Milašinovića i prolaznike.

Dve ekipe kragujevačke "Elektrošumadije" brzo su reagovale i otklonile opasnost, a na krovnoj konstrukciji privatne kuće pričinjena je znatna materijalna šteta.

Policija je izvršila uviđaj, a za vozačem kamiona se traga. IMG_20190517_180103.jpgIMG_20190517_180126.jpgIMG_20190517_180146.jpgIMG_20190517_180206.jpgIMG_20190517_190529.jpg

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac