Kada vidite šta ovaj Kragujevčanin vozi u gepeku svog auta, NEĆETE VEROVATI svojim očima (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Do sada smo imali prilike da vidimo da ljudi u svojim automobilima voze kućne ljubimce, pse, mačke, papagaje, prođe poneka ovca ili koza, ali verujemo da ovo još niste videli.

Jedan Kragujevčanin ili Kragujevčanka u svom automobilu vozio/la je ni manje ni više nego tele.

Kako je tele stalo u gepek Golfa 2, procenite i sami.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac