Lančani udes na Aerodromu (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

KRAGUJEVAC - Kako iKragujevac nezvanično saznaje juče oko 15 časova dogodio se lančani udes u naselju Aerodrom.

Udes se dogodio u naselju Aerodrom, u Avalskoj ulici. Automobil koji se kretao iz pravca Medicinske škole ka Aerodromu, udario je u taxi vozilo koje je čekalo semafor.

Od siline udarca taxi vozilo je udarilo u naredno, a potom naredno vozilo u još jedno. 

U ovom lančanom udesu učestvovala su ukupno četiri vozila.

Na sreću povređenih nije bilo.sudar.jpg

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac