Zaleđeno Šumaričko jezero (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

KRAGUJEVAC - Niske temperature u dubokom minusu poslednjih dana uslovile su stvaranje leda na jezeru u Šumaricama. Pored snega koji je napadao i pružio mališanima priliku za uživanje u zimskim igrama, nadležni upozoravaju na opasnost od stajanja na ledu, zbog rizika od pucanja, čega mnogi sugrađani nisu svesni.

U poslednjih nekoliko dana usled niskih temperatura Šumaričko jezero je zaleđeno, pa se građani često po njemu i klizaju i šetaju i ovo je izuzetno opasno zato što se može desiti da led popusti pod težinom, a posledice u tom slučaju znaju da budu i fatalne.

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac