NEĆETE VEROVATI! Pokojnik ovo ostavio u nasleđe, a naslednici napisali poruku da ne dođe do zabune u Kragujevcu - iKragujevac


Sreski špijun

Ekipi našeg portala stigle su fotografije sledeće sadržine.

Naime, vlasnik automobila preminuo je prošle godine.

Njegov automobil u Kragujevcu je parkiran mesecima.

A na vetrobranu je ostavljen papir, na kom je poruku ostavio jedan od naslednika, kako auto mozda ne bi pokupile Pauk službe.

Jedan od naslednika živi u Kopaoničkoj ulici u Kragujevcu.

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac