Slatko ćete se nasmejati kada vidite šta je stanar jedne zgrade u Kragujevcu tražio od komšija (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Ekipi našeg portala stigla je jedna fotografija na kojoj se vidi cedulja sa zanimljivom sadržinom.

Ovo parče papira zalepljeno je na ulaznim vratima jedne zgrade u Kragujevcu.

Izgleda da od ''lupkanja'' i'' tumbanja'' neko ne može da spava i da uči.

Prenosimo vam poruku tj. molbu u celosti:

Molim stanare na trećem i četvrtom spratu, da ''ne idu petama'', nego normalno, i ako biste mogli da ne lupkate, dumbate, skačete ili bilo šta tome slično posle 22:00h. Buka mi onemogućava učenje, pogotovo spavanje! Hvala na razumevanju! SRDAČAN POZDRAV

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac