POZNATA KRAGUJEVČANKA: Za nju kažu da je jedna od najlepših žena (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Milena Ćeranić je srpska pop-folk pevačica. 

Rođena je 3. aprila 1986. godine u Kragujevcu. Živi u Beogradu.

Njenu porodicu čine: majka Vesna, otac Dragan i braća Andrija i Marko.

U detinjstvu je više volela da se igra sa loptom nego sa lutkama i uvek se trudila da bude u centru pažnje. Kada je imala šest godina, naučila je da puca iz puške. Želela je da probuši pupak i da ugradi silikone u grudi, ali majka joj je to zabranila. Braća joj nisu dozvoljavala da oblači kratke suknje pa ih i dan-danas izbegava.

Odrasla je uz muziku Dženis Džoplin, Tine Tarner, Rolingstonsa, itd. Otac Dragan, za koga je posebno vezana, obožava džez pa Milena često žali što nije rođena negde gde se takva muzika poštuje. Pevala je u crkvenom i školskom horu i bila je član svih sekcija. Završila je srednju medicinsku školu u rodnom gradu, ali nije radila u struci. 

Godinu dana je sarađivala sa Tropiko bendom. 2008. godine se, na nagovor majke, prijavila za takmičenje Zvezde Granda. Prošla je dalje i, zahvaljujući energiji kojom zrači, publika ju je veoma brzo prihvatila. 2009. godine je od Grand produkcije dobila pesmu „Ne može ljubav da nestane“. 2010. godine je snimila duet „Tražićeš mene ti“ i numeru „Dvadesete gazim“ koja je postala veliki hit. 2011. godine je izbacila singl „Kabriolet“. 2012. godine je objavila pesme: „Suze biserne“ i „Zbog tebe mi prete“, kao i duet „Više od života“ sa Čemom. 2013. godine je snimila duet „Noći jadranske“ sa Dirty boy-em i numeru „Nedužna“. 2014. godine uradila dve pesme: „Novi list“ i „Pesma sa posvetom“, kao i dva dueta: „Luda balkanska“ sa DJ Kizami-jem i DJ Marchez-om i „Miris leta“ sa Goranom Pajićem. 2015. godine je učestvovala na Pinkovom muzičkom festivalu sa numerom „Sve pred sobom gazim“. Objavila je duete: „Luda noć“ sa Danijelom Mitrovićem i „Milimetar tvoje kože“ sa Inspiracija bendom. Oba dueta na you tube-u imaju preko tri miliona pregleda i ujedno su Milenine najslušanije pesme. 2016. je sa Stefani Pavlović snimila pesmu Gad.

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac