SMRAD GUŠI KOMŠIJE: Kragujevčanka u stanu drži preko 10 mačaka! - iKragujevac


Sreski špijun

Javila nam se sugrađanka koja je želela da ostane anonimna. Naime, i u ulici Crvene Zastave živi gospođa koja ima preko 10 mačaka.

Starija gospođa drži preko 10 odraslih mačaka, i veliki broj mačića.

"Uslovi za njihovo čuvanje su nehigijenski, zgrada je u totalnom haosu, oseća se neprijatan miris. Komšije ne otvaraju prozore, oseća se nepodnošljivi miris, ne znam, ali oseća se smrad i mokraće. Pokušali smo da popričamo sa vlasnicima, ali nisu hteli da reaguju, razgovori se završavaju svađom, a nekad i ignorisanjem", kaže naša sugrađanka.

Da podsetimo, mogu se držati dve mačke, koliko je zakonom dozvoljeno. 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac