BAHATOST DANA: Bezobrazluk vozača iz Kragujevca, parkira se kako hoće! (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Pored brojnih tekstova o bahatim vozačima, koje smo proteklih meseci objavijivali, i dalje izgleda ima onih koji nisu svesni do koje mere su saobraćajni prekršaji ozbiljna stvar, te bez ikakvih problema nastavljaju sa kršenjem istih.

Naš čitalac poslao nam je fotografiju bahatog parkiranja kod hotela "Šumarice" na mestu predviđenom za osobe sa invaliditetom.

Ovom prilikom apelujemo na sve vozače da izbegavaju da parkiraju svoja vozila na mestima koja nisu predviđena za to, čak ni na nekoliko minuta, kako ne bi ugrožavali bezbednost građana.

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac