PRELEP PRIZOR IZNAD GRADA: Kragujevčani oduševljeni! (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Pun mesec nad našim gradom podsetiće svakog od nas koliko male stvari mogu da ulepšaju svakodnevnicu

Kragujevčani su sinoć uživali! I za prelep prizor potrebno im je samo da izađu na prozor i pogledaju u nebo. 

Bez obzira na to da li ima čudesne moći ili ne i kako utiče na naše zdravlje, pun Mesec je uvek rado viđen gost na našem nebu.

Čak ni naučnici ne mogu da se dogovore oko toga da li Mesec utiče na naše zdravlje i na koji način. Jedni tvrde da izaziva nesanicu, drugi da Mesec nema baš nikakve veze sa našim lošim snom.

Postoje i oni koji tvrde da Mesec ne samo da utiče na naše zdravlje, već i na kvalitet piva!

U svakom slučaju, nema sumnje da je pun Mesec zaista lep ukras na nebu iznad nas.


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac