OPASNOST NA PIVARI: Voz prolazi, a rampa podignuta! [Video] - iKragujevac


Sreski špijun

Naš sreski špijun nam je poslao video snimak i fotografije koje su napravljene na pružnom prelazu u kragujevačkom naselju Pivara.

{youtube}-MWSPx8OsHE{/youtube}

Ovaj prelaz  ima rampu, ali izgleda da su nadležni zaboravili da sporna rampa uopšte nije u funkciji. Da li neko treba da se povredi pa da rampa bude osposobljena za upotrebu? Pored toga svaki put kada voz prolazi, stvori se kilometarska kolona automobila. Kada bi postojala "Južna obilaznica" građani sa druge strane Lepenice ne bi trpeli svakodnevna maltretiranja.

{jathumbnail off}

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac