ROMANTIČNI KRAGUJEVČANI: Oni su dokaz da prave ljubavi zaista postoje (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Ulazak u sedmu deceniju i odlazak u penziju nije kraj života, iako kod nas većina ljudi živi s tim ubeđenjem. Veruje se da stari nemaju pravo na ljubav, da je nepristojno da razmenjuju nežnosti.

Da ljubav postoji samo onda kada se čuva i neguje, dokaz su i ovi Kragujevčani.

 

Simpatične su fotografije i one treba da opomenu sve nas, da ljubav i poštovanje koje osećamo prema voljenom biću ne krijemo, slobodno je pokazujući gde god za to bude dobra prilika.

Ruka u ruci, najsigurniji je dokaz, da taj pored koga hodate jeste vaša bolja polovina.

 

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac