LJUBAV NA KRAGUJEVAČKI NAČIN: Most ljubavi u Kragujevcu! (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

I Kragujevac ima most ljubavi.

Na ogradi jednog od kragujevačkih mostova preko Lepenice, viđeni su katanci sa porukama.

Zaljubljeni parovi su, čini se, i na ovaj način koji je do sada bio svojstven Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji, rešili da ''zaključaju'' svoju ljubav i učine je čvršćom i u Kragujevcu.

Za sada na ovom mostu ima dva katanca, a da li će ovo postati trend i simbol Kragujevca, videćemo.

Naša sugrađanka nam je posala fotografije, koje to i dokazuju. 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac