NEVEROVATNO:Zbog krađe NEMA VODE (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Iako lopovi često kradu skupocene stvari, kako bi iste preprodali  i od njih dobro zaradili, sada smo naišli na ovu neobičnu situaciju, ni manje ni više krađe vode.

Ova neobična fotografija, nastala je u Topoli,a voda se krala, verovali ili ne sa Karađorđeve česme. Pitamo se samo kuda ovo ide?

Da je neobično jeste, da je nesvakidašnje jeste, a zašto baš ne možemo da ispoštujemo svoju kulturu , tradiciju istoriju, pitanje na koje za sada ne postoji odgovor?

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac