Kragujevčani OPREZ: UDES kod Žitoprodukta - iKragujevac


Sreski špijun

uKako sa lica mesta saznajemo, vlažan kolovoz, sneg i magla i danas su stvorili nesrećne okolnosti za kragujevačke vozače.


 Kod Žitoprodukta u ranim popodnevnim satima, sudar je izbio izmedju vozača taksija i crnog Ševrolet vozila koji su u direktan kontakt došli kako zbog vremenskih uslova, tako i zbog neadekvatne vožnje shodno uslovima saobraćaja.

 

Kolona vozila blokirala je saobraćaj od Balžeksa prema Medicinskoj školi. Načinjena je manja materijalna šteta, dok ozbiljno povredjenih nije bilo.

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac