Izgoreo kafić u centru Kragujevca (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Kafić "Carpe Diem" u ulici Svetiozara Markovića,  u centru Kragujevca izgoreo je noćas oko 03:00 . Povređenih nije bilo, a vatrogasci su sprečili da se vatrena stihija proširi.

Izgorela je kompletna unutrašnjost lokala. Evakuisane su dve osobe, koje žive na spratu. Povređenih nema, a pričinjena je velika materijalna šteta.

Uzrok požara za sada nije poznat. U toku je uviđaj, koji obavlja kragujevačka Uprava za vanredne situacije u saradnji sa Policijskom upravom.

 

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac