BAHATO PONAŠANJE: Pojedini vozači u Kragujevcu nemaju granice (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

U poslednje vreme često smo svedoci vozača koji se bahato ponašaju.

I danas je to slučaj.U ulici Luja Pastera neodgovorni vlasnik ostavio je vozilo na samoj kolovoznoj traci , a da situacija bude još gora iza tog vozila našlo se još jedno vozilo.

Ovi nemarni vozači ne samo da su ugrozili bezbednost saobraćaja, nego i otežali vozilima koja su se kretala na tom delu puta da se mimoiđu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac