SRAMOTA: Ovako izgledaju novi kontejneri na Aerodromu (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Ukoliko se nastavi obesno ponašanje huligana koji svake noći razulareno uništavaju kontejnere i kante za smeće, grad će ostati bez mesta za odlaganje otpadaka.

Nov kontejner koji je nabavljen pre samo mesec dana, sada izgleda ovako.

Da li je ovo oličenje pojedinih građana? Da li bi se tako ponašali da su kupili kontejner iz svog džepa?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac