Strašno: Groblje u Kragujevcu ide na put [Video] - iKragujevac


Sreski špijun

Naš sreski špijun je zabeležio video snimak groblja u Petrovcu na kojem je počelo da se stvara klizište.

Ukoliko lokalne vlasti ne naprave zastitni zid, groblje će se veoma brzo naći na putu. Potpuno je neverovatno da se pored svih "velikih" projekata koje je lokalna samouprava "velikim" požrtvovanjem postigla, potpuno zaborave "mali" ljudi sa njihovim "malim" problemima.

{youtube}PLsof2lp2Y8{/youtube}
{jathumbnail off}

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac