Policajac "oslobodio" pešački kod Zelengore? - iKragujevac


Sreski špijun

Objektiv našeg sreskog špijuna zabeležio je danas sliku saobraćajnog policajca na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici kod Hotela Zelengora.

Podsećamo da smo juče objavili fotografije nepropisno parkiranog vozila na ovom mestu čiji je vlasnik predsednik FK Radnički 1923 Milenko Marjanović.  link

Postavlja se pitanje, da li je naša akcija urodila plodom i da li je upravo gospodin Marjanović meta ovog saobraćajnog policajca ili je razlog oslobađanja pešačkog prelaza poseta ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Kragujevcu?

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac