Bahatost i bezakonje predsednika FK Radnički 1923 - iKragujevac


Sreski špijun

Na pešačkom prelazu kod Hotela Zelengora, na sam trotoar svoj Jeep parkirao je predsednik FK Radnički 1923 Milenko Marjanović, koji je pored toga i vlasnik Hotela Zelengora.

 

Iako u Karađorđevoj ulici i ulici Svetozara Markovića postoji uređen parking prostor uz trotoar izgleda da to ne važi za gospodina Marjanovića.

Sve ovo ne bi bilo toliko neobično da se upravo gospodin Marjanović nije pozvao na zakon, i njegovo poštovanje po pitanju FK Radnički 1923.

Ove slike načinio je objektiv našeg sreskog špijuna.

{jathumbnail off}

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac