Do Fiata preko rupa [VIDEO] - iKragujevac


Sreski špijun

Po rečima mnogih Fiatova fabrika u Kragujevcu je jedna od najmodernijih fabrika automobila u svetu.

{youtube}1Wi3r9ulcuE{/youtube}

I dok Fiat muči muku sa želežničkim transportom automobila kroz grad, zbog loše i neadekvatne infrastrukture u istoj situaciji se nalaze i svi oni koji putem dolaze i odlaze iz nje.


Na samom prilazu mostu vozače čekaju udarne rupe, sve ovo nebi bilo čudno da grad nije uložio ogroman novac u sređivanje pristupne infrastrukture samoj fabrici.

Postavljamo pitanje da li ovako u modernom svetu izgleda pristup fabrici automobila!?

Objektiv našeg sreskog špijuna zabeležio je ove fotografije na samom prilazu fabrici Fiata kod "Zvezde".

{jathumbnail off}
 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac