Saobraćajna nezgoda u Kormanu - iKragujevac


Sreski špijun

Rano jutros oko pola tri dogodila se saobraćajna nezgoda u selu Korman u kojoj su dva lica povrđena. 

U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je jedno vozilo u kome su se nalazila dva lica.

Usled neprilagođene brzine vozač je udario u elektičnu banderu i oborio je na kolovoz.

Od siline udara vozilo je pretrpelo težu materijalnu štetu a vozač i suvozač su zadobili povrede glave. Ekipa Hitne pomoći je po pozivu koji je dobila oko 2 časa i 55 minuta , izašla na teren i ukazala pomoć povređenim licima.

Na teren je ubrzo, po obaveštenju ekipe Hitne pomoći, izašla i dežurna ekipa EPS kako bi se uklonile pokidane žice od bandere koje su se nalazile na kolovozu. 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac