Zbog poledice u Kragujevcu veliki broj saobraćajnih nezgoda [FOTO] - iKragujevac


Sreski špijun

Naš sreski špijun poslao nam je fotografije koje su nastale u Gružanskoj ulici:

Prema rečima očevidaca, u poslednjih par dana su ovde učestale saobraćajne nezgode, koje zbog prilagođene brzine, na sreću, nemaju ozbiljniji ishod, međutim, vozači nisu pripremljeni adekvatno na poledicu širom kragujevačkih ulica, koja se, i na raščišćenim deonicama od snega, stvara zbog izuzetno niskih temperatura. 

Samo u ovoj ulici u roku od 24h a su se dogodile tri saobraćajne nezgode a posebno je kritična ulica koja vodi od tržnog centra ''Plaza'' zbog nagiba.

Vozačima savetujemo zimsku opremu, prilagođenu brzinu, držanje odgovarajućeg odstojanja između vozila i strpljenje tokom vožnje. 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac