Policija snima navijače ali ne vidi decu [Video] - iKragujevac


Sreski špijun

Sinoć je Kragujevac bio domaćin velikog košarkaškog derbija između Radničkog i Partizana, u kome je Radnički na zadovoljstvo većine prisutnih navijača slavio sa dva poena razlike.

Hala Jezero bila je u potpunosti ispunjenja, evidentno je bilo da je ili štampan veći broj ulaznica nego što ima stolica, ili je deo ljudi ušao u halu bez ulaznica sa propustom redara na ulazu. U takvoj situaciji veliki broj navijača smestio se na stepenicama prolaza, između redova tribina, a ova dva nestašna dečaka su svoj vidik potražili na zidu ulaza na tribinu.

Pored toga što su sebe izložili velikoj opasnosti i padu sa oko dva metara visine, u oko je zapala policija koja se nalazila ispod njih i koja nije primetila šta ovi dečaci rade.

Ovu fotografiju i snimak zabeležio je objektiv našeg sreskog špijuna.

 

{youtube}idQp1lf8FLw{/youtube}


{jathumbnail off}

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac