Rupa zatrpana, Palilule bez vode ceo dan [Foto] - iKragujevac


Sreski špijun

Naš sreski špijun nam je poslao fotografije radova u ulici Tome Vučića na kojima se vidi zatrpana rupa i odlazak mehanizacije, međutim stanovnici ovog dela naselja Palilule još uvek nemaju vodu od jutros.

Istovremeno, nedaleko od ovog mesta, u ulici Hajduk Veljkovoj izvode se radovi na zameni betonskih cevi koje služe za odvod do reke Lepenice. Nekoliko dvorišta je prokopano, a na jednom mestu je kopano i ispod temelja kuće.

Sreski špijun nije dobio informaciju da li su ovi radovi povezani, ali svakako ostaje pitanje ako jesu, zbog čega meštani ovog naselja nisu obavešteni da pripreme količinu vode koja im je potrebna dok se snabdevanje ne normalizuje.

{jathumbnail off}

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac