U nesreći kod ''Ozona'' teško povređena ženska osoba ! - iKragujevac


Sreski špijun

Naš sreski špijun nam je poslao fotografiju saobraćajne nezgode koja se dogodila danas u blizini ''Ozona'' nadomak kragujevačkog naselja Erdoglija. 

Naime, nezgoda se dogodila kada je vozač automobila BMW serije 7 usled neprilagođene brzine a krećući se desnom stranom kolovoza udario stariju žensku osobu na pešačkom prelazu, dok su sa leve strane stajali automobili čekajuci da ona prodje.

Svedoci ovog događaja tvrde da je udarac osobu odbacio minimum 5m od mesta nesreće i da je zbog toga Hitnoj pomoći trebalo nekoliko minuta da pokušaju da je zbrinu.

Njeno stanje je u tom momentu bilo, kako kažu, jako teško, s obzirom na to da je ležala bez svesti u momentu kada su prolazili, dok nam trenutno zdravstveno stanje strarice nažalost nije poznato.

Od kočenja i udarca vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i zatim udario u zaštitnu ogradu.

Saobraćajna policija je odmah izašla na lice mesta.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac