Povređeni prilikom pucanja cevi za gas danas prebačen na VMA! - iKragujevac


Sreski špijun

Naš sreski špijun nam je poslao fotografije nastale juče oko 13 časova u kragujevačkom naselju Bresnica, tačnije, u ulici Dr Jovana Ristića. Pogledajte fotografije sa lica mesta: 

Naime, radnici koji su izvodili radove u blizini ili oko cevi za gas, greškom ili pukom slučajnošću su je probušili, pri čemu je nastao požar!

Vatra je zahvatila i teže povredila jednu mušku osobu, načinivši mu opekotine u predelu glave i ruku, iako je vozilo Hitne pomoći, pored vatrogasaca-spasilaca, u kratkom periodu stiglo na lice mesta. 

Povređeni radnik je danas oko 12h usled teškog stanja prebačen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu radi daljeg lečenja.

{jathumbnail off}

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac