KG: Opasnost od tragedije, a Gradska uprava ne reaguje! [Video] - iKragujevac


Sreski špijun

Situacija u ulici Milana Raketića u naselju Stanovo postaje krajnje alarmantna zbog nezapamćenih kiša koje padaju bez prestanka danima i neažurnosti Gradske uprave koja jedina može da sanira problem.

Ugrožene kuće su iseljene, a meštani sa druge strane ulice su odsečeni od ostatka sveta. Predstavnici Gradske uprave danas su se pojavili na licu mesta i obećali su da će se vratiti za pola sata sa privremenim rešenjem. Otišli su, i nisu se više vraćali. Ovako neodgovorno ponašanje može svakog trenutka da izazove tragediju i zbog toga građani apeluju da se što pre sanira problem! 

{jathumbnail off}

{youtube}wgBLzQVbqCo{/youtube}

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac