KG: Kladionica ''Brazil'' izgorela u požaru [Foto] - iKragujevac


Sreski špijun

Kladionicu ''Brazil'' nadomak autobuskog stajališta u Grošnici pre dva dana zahvatio je požar. Pored nje izgorelo je još nekoliko lokala, koja su se nalazila u tom kompleksu.

Vatrogasno-spasilačka brigada Kragujevca je sanirala požar, ali uprkos brzoj intervenciji, pričinjena je veća materijalna šteta, dok uzroci još uvek nisu utvrđeni. 

{jathumbnail off}

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac