Divlji zapad kod KC Kragujevac - iKragujevac


Sreski špijun

Naš sreski špijun šalje nam video klip na putu do Kliničkog centra.

Tražeći mesto za parkiranje prošao je ulicama Kopitarevom, Ohridskom, Dragog Barjaktarevića i Visokog Stevana, koje se nalaze u neposrednoj blizini Kliničkog centra. Neprijatnosti koje je sugrađanin doživeo (izbegavanje sudara sa nesavesnim vozačima koji se opušteno kreću jednosmernom ulicom u suprotnom smeru, prolazak kroz ulice gde se saobraćaj odvija u oba smera, a kolovoz je širok maksimalno 4 metra, sa obe strane su parkirani automobili, pešaci hodaju po kolovozu jer ne postoji trotoar), mada je situacija na snimku mnogo bolja nego kada je sreski špijun prolazio tuda sat vremena ranije, naterale su ga da prolazak kroz ove ulice zabeleži kamerom. 

{youtube}uPod7HCyT-8{/youtube}

{jathumbnail off}

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac