Ilićevo: Gas prošao, ulica i dalje raskopana (3 godine nemara) - iKragujevac


Sreski špijun

Ni posle 3 godine od završetka radova na gasovodnoj mreži ulica Leposave Mihailovic Opeke u Ilićevu nije vraćena u prvobitno stanje. Naš čitalac poslao nam je fotografije pomenute ulice.

Postavlja se pitanje ko je odgovoran za ovaj nemar- i zašto nadležni nisu završili pomenutu ulicu iako su na to bili obavezni po završetku radova na gasnoj mreži.

{jathumbnail off}

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac