Auto se zakucao u benzinsku pumpu kod Velikog parka [FOTO] - iKragujevac


Sreski špijun

Jutros oko 2:50 sati dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je automobil Alfa romeo udario u aparat za točenje goriva na benzinskoj stanici NIS Petrol kod Velikog parka, posle čega je izbio požar koji je zahvatio krovnu konstrukciju.

U požaru nije bilo povređenih, vatrogasne ekipe brzo su lokalizovale požar i sprečile širenje vatre na benzinskoj stanici i veliku tragediju koja je mogla da se dogodi u gusto naseljenom delu grada.

Do udesa je došlo kada je na taksi "Dačija logan" , koji se sa stajališta nepropisno uključivao u saobraćaj, naleteo Alfa romeo i potom udario u automat za točenje goriva.

Protiv vozača taksija M. T. (42) biće podneta krivična prijava, a protiv vozača alfa romea prekršajna prijava.


{jathumbnail off}

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac