''Čistoća'' : Više cene usluga i više smeća oko kontejnera! - iKragujevac


Sreski špijun

O nemaru JKP ''Gradska čistoća'' smo pisali više puta, ali fotografije nastale u najužem gradskom jezgru koje je poslao naš sreski špijun je nemoguće ne komentarisati!

Naime, stanari zgrada u ulicama Lepeničkog Bulevara i Kralja Petra se svakodnevno susreću sa ružnim prizorom ispred svojih zgrada. Taj deo grada nije jedini problematičan, o čemu smo već pisali- sličan problem muči i naše sugrađane koji žive u naselju Aerodrom. Podsećamo da su cene komunalija, između ostalih, i usluga koje pruža JKP ''Gradska čistoća'', od nedavno znatno skočile, pa bi Kragujevčani u zamenu za prazan džep, barem trebalo da zauzvrat dobiju čista dvorišta!

{jathumbnail off}

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac