Niko ne sklanja uginulu mačku ispred kragujevačkog vrtića Bambi[FOTO] - iKragujevac


Sreski špijun

Naš čitalac poslao nam je fotografiju leša stradale mačke na parkingu ispred vrtića Bambi. Zgažena mačka koja je u fazi raspada već duže od 10 dana stoji na mestu gde deca svakodnevno prolaze, a nadležne službe ne reaguju.

Fotografiju smo zatamnili jer je veoma uznemirujuća. Apelujemo na nadležne institucije da što pre  uklone ostatke uginule mačke, kako se ne bi pojavila neka zaraza.

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac