OPREZ: Opasno skretanje na auto-putu - iKragujevac


Sreski špijun

Naš sreski špijun nam je poslao fotografiju sa puta Kragujevac-Batočina, koja nam skreće pažnju na opasno skretanje kod mesta Žirovnica:

Ukoliko dolazite iz pravca Kragujevca, ovo skretanje može da bude jako opasno jer putari nisu dobro obezbedili to mesto.

Trepćuće žuto svetlo koje bi trebalo da upozorava na radove noću ne radi. Takođe, tu se nalazi i dubok rov koji je nastao usled radova, a koji nije označen, tako da neko ko dobro ne proceni gde je skretanje lako može da završi u njemu.

I ovog puta kao i u slučaju puta u Botunju http://www.ikragujevac.com/kg-balkon/sreskispijun/16513-botunje-preko-jezera-na-putu-do-kragujevca.html o kojem smo pisali, redakcija iKragujevac portala apeluje na nadležne službe da obezbede pomenuto mesto.

{jathumbnail off}

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac