Jugo oštetio BMW X6 kod Velikog parka [VIDEO] - iKragujevac


Sreski špijun

Naš sreski špijun poslao nam je fotografije i video snimak saobraćajne nezgode koja se jutros dogodila u centru grada, na semaforu kod Velikog parka. 

Zbog neprilagođene brzine "jugo" je izleteo sa puta, otkinuo je saobraćajni znak koji je udario u skupoceni BMW X6. Vlasnik "juga" rekao je da su mu auto ukrali i da nema veze sa ovom saobraćajnom nezgodom. Policijska istraga će utvrditi okolnosti pod kojima se desila ova saobraćajka.

{youtube}aOswKFvpLBE{/youtube}

{jathumbnail off}

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac