''Potonuo'' auto u ulici Dragoljuba Filipovića! (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Današnji petak 13. je zaista bio neuobičajen za meštane ulice Dragoljuba Filipovića u kragujevačkom naselju Stanovo. Naime, dok je trajala vožnja autom u kojem su bile dve mlađe devojke i dvoje maloletne dece, ova ulica je ''progutala'' auto! A kako to izgleda, pogledajte na fotografijama koje nam je poslao naš sreski špijun:

Kako su nam objasnili meštani ove ulice, usled učestalih problema sa vodosnabdevanjem, čiji je uzrok bio pucanje cevi, stalno su pozivali nadležne da reše taj problem.

Međutim, ti radovi gde menjaju azbestne cevi plastičnim, traju predugo, a u ovoj ulici sada postoje samo naznake asfalta, usled učestalih raskopavanja.

Znakova koji bi upozorili vozače i pešake na to da je ulica nebezbedna - nema.

Da li će ova, ili neka naredna ulica nastaviti da ''guta'' automobile, ili će nadležni da obrate pažnju na potrebe građana, koje, priznaćete, nisu velike, ostaje da vidimo. 

{jathumbnail off}

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac