SKANDALOZNO: Sindikat FAS-a "valja" karte za Cecu! - iKragujevac


Sreski špijun

Poznato je da se svuda u svetu radnici okupljaju u sindikalna udruženja sa ciljem borbe za bolje uslove rada i prava radnika.

+ klikni na sliku za uvećanje

Nažalost to nije slučaj i kod nas, tačnije u kompaniji Fiat Automobili Srbije gde se Samostalni sindikat umesto borbe za prava i bolje uslove svojih članova ovih dana bori za što veću posećenost koncerta Svetlane Cece Ražnatović u Kragujevcu.

Ovu fotografiju poslao nam jedan od nezadovoljnih i rezigniranih radnika FAS-a, želeći da nam ukaže kako se sindikat bori za njihova prava!

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac