Kragujevac: Nevreme oborilo drvo u ulici Vladike Nikolaja Velimirovića - iKragujevac


Sreski špijun

Naš sreski špijun je prošetao ovog popodneva gradskim ulicama, i poslao nam fotografije koje je uslikao u ulici Vladike Nikolaja Velimirovića u Kragujevačkom naselju Bubanj.

Naime, jak olujni vetar koji je duvao danas, oborio je stablo u ovoj ulici. Na sreću, u tom trenutku prolaznika ni automobila nije bilo u blizini, tako da niko nije povređen niti je pričinjena materijalna šteta.

{jathumbnail off}

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac